Mezara gömülen muska

Mezara gömülen muska tekniği ile yapılan büyülerin etkilerinin çok daha güçlü olacağını bilen birçok kişi yaptırmak istedikleri manevi işlemler de medyumlardan özellikle bu teknik ile hareket etmelerini rica edebilirler. Ancak bu işlemler de muskaları işlemleri yaptırmak isteyen kişiler tarafından gömülmesinin gerektiğini kesinlikle bilmek gerekmektedir.

Çok eski bir teknik olan ve aynı zamanda birçok farklı amaç ile kullanılabilen bu teknik hakkında araştırma yapıldığı zaman genellikle istedikleri bilgileri bulabilen ve daha önce bu işlemleri yapmış olan kişilerin yorumları ile daha doğru bilgilere ulaşabilen insanlar bu sayede daha doğru kararlar verebilmektedirler. İlk anda korkutucu gelebilen bu işlemler aslında son derece etkili olmaları sebebi ile eski zamanlarda olduğu gibi günümüzde de sık sık tercih edilmektedir. Bir muskanın özelikle mezar içine gömülmesinin ana sebeplerinden biri manevi alemler ile iletişime geçmeyi kolaylaştırmasıdır.

Dolayısı ile birçok medyum kara büyü yapmak istediklerin de veya herhangi bir kişinin etki altına alınması istendiğinde mutlaka bu teknik ile hareket etmektedir. Genellikle kısa zaman içinde verdiği kalıcı etkiler ile bilinen ve aynı zamanda insanların da medyumlara karşı olan güvenlerini arttıran bu işlemler de kesinlikle gerçek ve resmi medyumlar ile iletişime geçmek gerekmektedir. Aksi takdirde yapılan her türlü hatalı seçim konu ile alakası olan kişiler için çok ciddi sorunlara neden olabilmektedir.

Yüzlerce yıldan bu yana çok farklı amaçlar ile kullanılmış ve çoğu zaman istenen sonucu vermiş olan bu işlemleri doğru bir şekilde uygulamak ancak çok deneyimli ve çok güvenilir medyumların yapacakları bir işlemdir. Eğer insanlar risk almadan istedikleri sonuca kolayca ulaşabilmek isterlerse o zaman yapacakları ilk iş mezara gömülen muska tekniği hakkında gerekli deneyime sahip bir kişiden destek almak olmalıdır.

Medyum Sezai

Exit mobile version